Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.10.30

Du kan visa dem dina svagheter ty ditt hjärta är starkt. Du kan berätta för dem att Du har varit sådan sedan Du föddes. Du kan förklara dig själv men aldrig klä dig i ord. Du ser, ingen vet deras uppgift här på jorden.
Och om Du befinner dig halvvägs runt jordklotet, saknandes hemmet; lär känna dig själv, Du är aldrig riktigt dig själv. Varenda gång som Du enbart frågar – säg detsamma. Förblir Du den samma, förändrar sig världen.
Spela med din själ, sök faror. Gläd dig åt att vara i ständig rörelse. Någon lär säga att det är modigt. Det är blott det enda Du kan göra.
Så länge som Du frodas på avstånd, blir avståndet blott det enda Du åstadkommer. Bli den modiga av oss; vänd dig om och Du vet att jag tror på dig !
Universum kommer att vända sig för dig. När Du finner rätt så vet Du att jag har befunnit mig där. Ibland snubblar vi igenom livet och även det är en framåtgående rörelse.

… när man snart (under utbildning) börjar sjunga : ”We shall overcome
 
Ett år sedan : ett finbesök i Norrköping (Arbis).
Dagen har varit relativt lång, med start kl. 06:30. Iväg med buss från Motala till Borensberg kl. 07:33, och så en promenad från Motala Central. Arbetet startade kl. 08:30 och helgen anlände kl. 17. Eller ja, å egen del blir det ingen helg denna vecka, men så snart den muntliga redovisningen är färdig i kurs Vetenskapsteori och Forskningsmetodik (UGK514), 5.0 hp fredag 06/112020, så bjuder kvällen på obligatoriskt firande. Nu har jag fått nog av all stress som har förekommit under dessa tre veckor.
Imorgon lördag : städning samt tvättstuga kl. 0815. Därefter att med kollega från Högskolan i Gävle att sitta och att analysera resultat samt att skriva en analys inför den muntliga redovisningen på 20 min. En God fortsatt fin fredag tillägnar jag alla läsare – äldre som nya … !
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan