Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.12.24

De stackars renarna tvingas göra allt mer arbete varenda år; 10 000 i nettotillväxt varje timme. “’tis the season to the be jolly” ! / Nabaga ziemeļbrieži katru gadu ir spiesti darīt arvien vairāk darbu; 10 000 neto pieaugums katru stundu. Sezona ir jautra” !Välkommen till min blogg : https://petritorvinen.blogg.se/ Anledningen till detta nattliga blogginlägg är att jag ämnar vakna upp tidigt imorgon för att åka med 12:03-bussen till Motala (från Borensberg). Hem via Linköping (till Borensberg) kl. 22. Ergo = jag har ingen tid med annat än att umgås med “bananerna” imorgon, torsdag. Dock finns jag tillgänglig för somliga fantastiska individer som Finaste Vackraste i Lettland,… samt vänner som vill önska en väl.

Laipni lūdzam manā emuārā: https://petritorvinen.blogg.se/ Šīs nakts emuāra ziņas iemesls ir tas, ka es esmu paredzējis rīt agri pamosties, lai ar autobusu 12:03 dotos uz Motala (no Borensberg). Mājas caur Linköping (uz Borensberg) plkst 22. Ergo = Man nav laika citam, kā vien pavadīt kopā ar “banāniem” rīt, ceturtdien. Tomēr esmu pieejams dažiem apbrīnojamiem cilvēkiem, piemēram, Labākais Smukākais Latvijā, … kā arī draugiem, kuri vēlas novēlēt labu.

Ett år sedan / Pirms gada :

 
En av de bästa julklapparna som jag har fått. Även om jag har läst den långa versionen så duger pocketversionen helt utmärkt / Viena no labākajām Ziemassvētku dāvanām, kādu esmu saņēmis. Lai arī esmu izlasījis garo versiju, kabatas versija darbojas lieliski !“Musik ger själ till universum, vingar till sinnet, flykt till fantasin och liv till allt.” / Mūzika dod dvēseli Visumam, spārnus prātam, lidojumu iztēlei un dzīvi visam.” ~ PlatonTänkvärda ord av en av mina största idoler (om inspiration samt att aldrig ge upp sina drömmar !); länken fungerar blott via adressen / Viena no maniem lielākajiem elkiem pārdomāti vārdi (par iedvesmu un nekad neatteikšanos no saviem sapņiem!); saite darbojas tikai caur adresi :
Dessa ord påverkar mig verkligen / Šie vārdi mani patiešām ietekmē :Någon som vill byta sin vinstlott mot en nitlott ?! – Så besviken att man låg en siffra från 150 000 kr / Kāds vēlas apmainīt savu laimēto loterijas biļeti pret kniedes loterijas biļeti?! – Tik vīlušies, ka bija skaitlis no SEK 150 000.
Såg detta via SVT istället; om Jojk och den samiska sångtraditionen / To redzēja, izmantojot SVT; par Jojku un sāmu dziedāšanas tradīciju :
Just nu, kl. 00:52 (samt ytterligare en timma) : “Bad Santa 2” via TV12 / Šobrīd, plkst 00:52 (un vēl viena stunda): “Bad Santa 2“, izmantojot TV12Šī gada Ziemassvētku dāvana: slikts garastāvoklis.Ziemassvētku grupas terapija :… samt någonting som jag skrattade åt en längre stund / … un kaut kas, par ko es ilgi smējos :Starcheska Kopanitsa” (Bulgaria) :
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan