Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2021.03.24

Kom och fråga mig om någonting – jag är kungen av inte så mycket. Vart är världen är på väg ? – Tillbaks till där det en gång var. Mitt hjärta vet, mina ögon ser, när läpparna ljuger. När jag har drömmar med människor i, vinkar de alltid adjö.
Jag saknar att vara en hippie eftersom jag har förlorat min oskuld. Och när jag hittar de skyldiga, vill jag inte att kriget tar slut. De fega kommer att sia om framtiden, för de är rädda för vad som komma skall. Jag är en drömmare – en förlorare, och jag går tills “gåendet” är över.
Tule ja kysy minulta jotain – olen kuningas “ei niin paljosta”. Minne maailma on menossa ? – Takaisin sinne, missä se kerran oli. Sydämeni tietää, silmäni näkevät, kun huulet valehtelevat. Kun minulla on unelmia ihmisten kanssa, he aina heittävät hyvästit.
Kaipaan olla hippie, koska olen menettänyt viattomuuteni. Ja kun löydän syylliset, en halua sodan päättyvän. Pelkurit ennustavat tulevaisuuden, koska he pelkäävät tulevaa. Olen unelmoija – häviäjä, ja menen, kunnes “kävely” on ohi.
En god praktikdag till ända denna onsdag kl. 07:3015:30. Har lärt mig en del idag om saker och ting, som kan vara av nytta inför det kommande yrket. Vi fortsätter med ännu en praktikdag under torsdag kl. 07:3016:00.
A great day of internship on its end this Wednesday at 07:3015:30. Has taught me a lot today about things, which can be useful for the future profession. We continue with another internship day during Thursday at 07:3016:00.
  • En God fortsatt fin onsdagskväll tillägnar jag alla läsare som lyssnare. Ni är Guld värda ! 💖  De finaste av bilder från Borensberg bjuder jag på idag :

  • A Great Continued Nice Wednesday-evening I wish to dedicate to all readers as well as listeners. You are worth Gold ! 💖  The finest of pictures from Borensberg I offer thee today :

 
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan