Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2021.03.27

I insecured myself and stepped out into life.”
Science of cats !
 
Lördag 27/032021 = en ledig dag. Doctor Strange från 2016 (eventuellt) som filmval idag. Vill även se den alternativa “bättre versionen” av Justice League som släpptes under veckan. Hoppas att den versionen är bättre än den versionen som jag stängde av efter halva filmen på grund av dåliga skådespelarinsatser och fåniga repliker. Jag vet… superhjältefilmer är fåniga värderingar att leva efter, och filmerna kan vara fåniga ibland, men den filmversion av Justice League som släpptes 2017 tar priset för “sämsta allt“.
Saturday 27/032021 = a day off. Doctor Strange from 2016 (possibly) as a choice of movie today. I also want to see the alternative “better version” of Justice League which was released during the week. Hope that version is better than the version I turned off after half the movie due to poor acting and silly remarks. I know … superhero movies are silly values ​​to live by, and the movies can be silly at times, but the movie version of Justice League released in 2017 takes the prize for “worst of everything”.
Sommartiden startade inatt. Själv låg jag förvirrrad över att väckarklockan ringde en timma före den satta tiden kl. 10:30 (dvs. kl. 09:30 på väggklockan). Ett besök vid ICA Supermarket i Borensberg bjöd morgonen på, och så passar jag på att tillaga lite mer avancerad mat :
The summertime started tonight. I myself was confused that the alarm clock rang an hour before the set time at 10:30 (ie 09:30 on the wall-clock). A visit to  ICA Supermarket in Borensberg offered the morning, and so I take the opportunity to prepare a little more advanced food :
  • Lövbiff / Beef steak
  • Potatisklyftor med skal / Potatoe-wedges with peel
  • Tomat / Tomatoe
  • Gurka / Cucumber
  • Röd paprika / Red paprica
  • … som serveras med Crème Fraîche / served with Crème Fraîche
En God fortsatt fin trevlig helg före Påsklovet tillägnar jag alla läsare som lyssnare ! ❤️ Igår författade jag klart ”komplettering” i Hemtentamen. Väldigt märklig komplettering måste jag påstå. Nu hoppas jag på mitt ”B” i Hemtentamen.
A Great continued nice nice weekend before the Easter break I wish to dedicate to all readers as well as listeners ! ❤️ Yesterday I finished writing the “supplement” in the Assignment : Home-exam. A very odd addition, I must say. Now I hope for my “B” in the Home-exam.
  • Söndag 28/032021 = morsan fyller 73 år.
  • Sunday 28/032021 = my mother turns 73 years.
  
 / Petri Torvinen 

Lämna ett svar

Till startsidan