Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2021.04.19

Hmmm… måndag : en konstig känsla i magen, ryggen och i själen. Jag är helt röd i ansiktet, känner mig trött trots flera timmars sömn och somnade även i bussen på väg hem. Men det är magen som strular. Jag äter knappt, utan jag orkar inte, varken i arbetet eller hemma. Ryggen tar kål på en. Har skrivit flera planeringar under den senaste tiden, så jag har förståelse för min ålder.
Hmmm … Monday: an odd feeling in my stomach, back and in the soul. I am completely red in my face, feel tired despite several hours of sleep and even fell asleep in the bus on the way home. But it is the stomach that is troubling. I barely eat, but I do not have the strength, neither at work nor at home. The back takes a toll on one. Have written several plans recently, so I have a full understanding for my age.
Under onsdag 21/042021 kl. 15:40 måste jag ta mig till Lasarettet i Motala för att undersöka om jag har haft eller har COVID-19, som en del av kommunens säkerhetsprogram. Jag har hört att man kan få feber, men att man är helt röd i ansiktet och trött är förmodligen någonting helt annat. Jag har en gång i mitt liv råkat bränna ut mig, med stora skakningar i kropp och sömnbrist. Detta med sömnbrist under förra veckan känner jag definitivt igen, då jag ibland sov som mest 3 h under vissa nätter och under helgen sov jag 6 h.
During Wednesday 21/042021 at 15:40 I have to go to the Hospital in Motala to check if I have had or have COVID-19, as part of the municipality’s security program. I’ve heard that you can get a fever, but that you are completely red in the face and tired is probably something completely different. I have once in my life burned myself out, with large tremors in my body and lack of sleep. This with sleep deprivation during the last week I definitely recognize, as I sometimes slept at most 3 hours during some nights and during the weekend I slept 6 hours.
  • Ska ta det lugnt denna måndagskväll. En God fortsatt fin kväll tillägnar jag alla läsare som lyssnare ! 💝

  • I’m going to take it easy this Monday-evening. A Great Continued Nice Evening I wish to dedicate to all readers and listeners ! 💝
 
 
 / Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan