Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2021.04.30

35 years is the age when you finally built a functioning soul-life and the body begins to fall apart.” – Caryn Leschen
  • Prova 40  !
  • Try 40 !
  • Comeback-historier är den bästa typen ! Idag författar jag min dag,… vem är med mig ?!
  • Comeback-stories are the best kind ! I’m writing mine today,… who’s with me ?!
 
Idag, fredag 30/042021 (Valborgsmässoafton) har jag städat och nu tvättar jag kläder. Alla kläder ska tvättas i 90°C på grund av min situation. Två maskiner till, ty jag fann en tid i tvättstugan redan kl. 14. Grannen lånar ut hennes tvättstugetid från kl. 17.
Today, Friday 30/042021 (Walpurgis Night) I have cleaned and now I wash clothes. All clothes will be washed at 90°C due to my situation. Two more machines, because I found a time in the laundry already at 14. My neighbor lent me her laundry-time from 17.
  • Sonic the Hedgehog – jag får hoppas att hen inte drar in sin familj i min lägenhet detta år !
  • Sonic the Hedgehog – I hope it does not drag its family into my apartment this year !

En hel vecka i karantän = böcker, filmer, diskussioner, äldre vänner, nya okända vänner. Damernas mys var det bästa. Under veckan fick jag tid att värdera och att omvärdera vad som är viktigt i livet och vad som kanske inte längre är viktigt. Tack COVID-19 – fortfarande lite muskelvärk men är ledig till tisdag 04/052021 förutom skoluppgifter.

A whole week in quarantine = books, movies, discussions, older friends, new unknown friends. The ladies’ coziness was the greatest. During the week, I had time to evaluate and reevaluate what is important in life and what may no longer be important. Thank you COVID-19 – still a little muscle-pain but I’m free until Tuesday 04/052021 in addition to school-assignments.
Imorgon lördag, samt under söndag ämnar jag författa klart PowerPoint-presentationen inför redovisning under torsdag 06/052021. Jag blev först ut på listan (Grupp 2) kl. 0909:30. Jag får innerligt hoppas att jag inte missar någon information.
Tomorrow Saturday and during Sunday, I intend to finish writing the PowerPoint-presentation for the presentation during Thursday 06/052021. I was first on the list (Group 2) at 0909:30. I sincerely hope that I do not miss any information.
  • En God fortsatt fin fredag tillägnar jag alla läsare som lyssnare. Ni är Guld värda ! 💝
  • A Great Continued Good Friday I wish to dedicate to all readers and listeners. You are worth Gold ! 💝 
Kom ihåg dessa värdefulla tips / Remember these valuable advices :
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan