Stjärntecken fiskarna

Är du en fisk ?

Jag har börjat läsa horoskop och tittar runt när det gäller stjärntecken. Och just nu är det fiskarna om man är född mellan den 18 februari och 20 mars. Och hur är en person som är född i fiskarna då ?

Fisken är mystisk, mångfacetterad, unik och begåvad. Det är också det mest andliga stjärntecknet och har ett stort intresse för allt som är själsligt, från tro till psykologi.

Fisken är intresserad av andra människor och passar bäst ihop med skorpionen och stenbocken. Men passar också ihop med oxan, kräftan och någon annan fisk.

Fiskar är vänliga, generösa och omhändertagande och passar bra i sociala sammanhang. Andra tyr sig gärna till fiskar då de alltid redo att hjälpa andra utan att hoppas på att få något tillbaka. Fiskarna är ett vattentecken och det betyder att dom har stor empatisk förmåga och ett rikt känsloliv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *