Tigerns år

Kinesiska horoskopet

I år – 2022 – är det tigerns år enligt det kinesiska horoskopet. Det kinesiska nyåret firas tisdagen den 1 februari. Om du är född 1974, 1986, 1998 eller 2010 så är du född i tigerns år. Och när du är född i tigerns år så är du generös till naturen, men i år ska du vara lite försiktig med din generositet. I år ska du hålla i pengarna i din plånbok.

Tigern är känd för sin mak och mod och tar över efter oxens år som symboliserar hårt arbete. Men oxens år var väl inget som vi vill minnas då det handlade om vaccin, isolering och att leva försiktigt. Vi ska fortfarande vara lite försiktiga, men tigerns år har stora planer och idéer.

Tigerns år brukar enligt tradition präglas av stora förändringar och tycker inte om att sitta och vänta. Nu har tigern väntat länge då det är tolv år sedan det var tigerns år som återkommer var tolfte år. Vissa experter tror till och med att detta år kommer att präglas av drama och kanske lite för förhastade beslut. Det behöver ju inte vara negativa beslut, men vi kanske ska backa lite innan vi hoppar på allt på en. gång ?!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *