Väduren

21 mars – 19 april

Idag den 21 april blir det ett nytt stjärntecken och det är väduren !

Väduren kan man säga är ett energiknippe och kan göra h vara överallt på samma gång. Det kan ha att göra med att väduren styrs av mars. Dom är varma men kan samtidigt vara  egenkära och självupptagna. Värmen och omtanken om andra kan snabbt bytas mot rent egenintressen.

Väduren är också mycket social och älskar att träffa andra och blir ofta omtyckta i stora sällskap. Många kan tycka att det är bra att ha en vädur med på en fest då dom får andra att må bra. Men här kan väduren också vara ombytlig. Väduren har en naturlig ledarförmåga. Det hänger ihop med ett gott självförtroende och energi. Väduren kan ha svårt att befinna sig i en situation där någon annan är ledare.

Som partner till väduren ska man välja en våg. Det är en bra emotionell samhörighet mellan dom stjärntecknen. Men det kan också bli svårt i sovrummet då vågen gillar att skynda långsamt medans vågen kör på direkt. Så är du vädur så tänk på att ett förspel ska finnas med. En vädur ska undvika en partner som är vädur och stenbock.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *