Reklamblad

Dom börjar försvinna

Hur läser du reklamen ? Eller tycker du inte om reklam som kommer i brevlådan ? Jag tycker det är ganska avkopplande att sitta ner och bläddra bland dom reklamblad som jag tycker om. Men nu när vi inte får post varje dag så kanske vi inte heller hinner få reklamen i tid. Det får i alla fall inte jag.

Det finns reklamblad i affärerna innanför entren på många ställen eller som i en butik som jag besöker varje vecka – nästa veckas ligger utanför kassan. Den brukar jag ta hem och titta igenom till nästa vecka. Kanske låter helt knäppt. Men det är min grej och den kommer jag fortsätta med.

Sen kan man läsa nästan alla reklamblad antingen på nätet eller i mobilen. Men det är ganska litet att titta på mobilen. På datorn fungerar det bättre då man lättare kan förstora och titta närmare.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *