Lite färg på huden skadar inte

Blek ansikte vill jag inte ha längre

Visst är vintern härlig, men så blek man är. Jag tycker om vintern, men finns det nått härligare än sommaren? Värme, sol och man slipper ha så mycket kläder på sig.

Att åka utomlands och gå längst en strand på dan, sitta ute länge på kvällarna och mysa i det varma klimatet och bara vara. Det har varit en plan ganska länge nu, men man vågar ju inte åka utomlands ännu.

När jag vaknade i morse och varit inne och duschat tittade jag på mig själv i spegeln. Nu när man inte har fått sol på kroppen på sex månader så har man blivit blek. Men det tänker jag åtgärda genom att börja sola lite i solarium. Jag vet att det är många som säger att det inte är bra, men om man gör det nån gång här och där tror jag inte att det är så farligt.

Dessutom finns det så mycket som är farligt idag. Om man skulle lyssna, läsa och göra som alla säger så skulle man behöva låsa in sig. Och det är ju inte heller bra för då blir man ju sjuk av det också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *