Minns någon Anders Wågberg från Sonic dream collective?

Anders Wågberg en Uppsala bo som blev stor artist

Anders berättade att han och Linn hade gift sig och fått 3 barn. Här kan ni se vad Anders mer sysslar med förutom musiken. Han håller på med modellflygplan, vissa växer inte. Jag har hans mail men jag ska nog inte sätta ut den på bloggen. Har förut lagt ut offentliga personer mail i tron på att det är offentliga handlingar.

Anders Wågberg hade förut ett samarbete med en club i Uppsala då tror jag att det handlade om högtalare. Sångaren Nordman skulle då uppträda och han var där för att ge faktura till club ägaren.

Tjäna massor av pengar

På den tiden tjänade hans grupp så pass mycket pengar att när de skulle beställa mat och ställa sig i kö fick taxi vänta utanför medans fakturan tickade på. Det kunde sedan kosta dem flera tusen kronor att åka taxi och på den tiden var det ännu mer pengar än vad det är i dag. Snacka om rika människor!

Vet någon vad han gör i dag?

Vore kul att få en uppdatering om vad gamla föredettingar gör i dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *