Boutique of Uppsala på Grand Hotell

Här ser ni röda mattan på Grand Hotell  Mina skor är från Bianco NK huset

Jag är inte den som skryter om kläder men ibland vill jag också göra det. Beatrice tog emot mig 08.45 så fort att hon såg att jag hade anlänt. Jag parkerade bilen strax utanför Hotellet.
 Längst in till vänster Eva Källander rådgivare, Längst in till höger Camilla Lundström som är innhavare av butiken Cam & Lin design. Det rödhåriga tjejen heter Ulrika Eklund som tillsammans med sin delägare Susanne är innhavara av butiken Sweetiepie i Uppsala.

 Så här såg frukostbuffén ut. Det var den ekonomiska föreningen Boutique of Uppsala som betalade. I höst så blir jag medlem och jag var den enda medlemmen som fick vara med förutom styrelsen. Det bästa är att man tar inte in konkurrenter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *