Martina Bonnier en modeikon

Här sitter jag med två av mina viktigaste böcker. Skönhetsbibeln och Fashionista av Martina Bonnier.

Martina Bonnier är verkligen en supertanker kvinna som har skrivit boken Fashionista för oss som gillar mode. Även för dem som inte är bekant med skönhet och mode men vill komma i kontakt. Man kan tro att jag inte är intresserad såsom jag klär mig. Jag är väldigt intresserad annars skulle jag knappas köpa boken ännu mindre blogga om den.

Jag har gått första kursen för utbildning inom hudvård och ska snart gå andra kursen som också är den sista.Mina skor är från skomärket Polaris i dag kom en söt gammal tant fram till mig och beundrade mina skor.
Fashionista av Martina Bonnier
 Skönhetsbibeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *