Julafton

Längtar verkligen till julklapparna den här gången

Snart är det julafton och jag riktigt längtar. Alla skriver vad dom gör och ska göra inför dagen så varför inte jag också.

Jag har precis som många andra pysslat, städat, handlat julklappar….. ja, allt som har med julen att göra. Och i år har jag försökt att slå in paketen när jag har handlat nått. Att sitta en hel kväll och slå in julklappar är jättekul från början, men efter ett tag blir det både tråkigt och man börjar slarva.

Så jag kommer att fortsätta att slå in paket när jag köpt något. Och jag köper inte efter någon önskelista utan ser jag något i en affär som jag vill köpa till nån i familjen så gör jag det. Det ska ju vara en överraskning som man öppnar. Och inget som man vet att man får.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *