Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2018.08.27

Tja, vad ska jag skriva om idag ?! Planer för att vid ev. “ledig tid” spela in basstämman i “Minuet” ?! YouTube-länkarna klara och färdiga. För att kunna lägga ut filer på YouTube, krävs att det är en videofil,… så,… hela kvällen arbetade jag med dessa fyra versioner via iMovie.

SJ-biljetter till v. 41 (tisdag-fredag 0912/10) färdiga, “endast” 1000 kr, jämfört med 1250 kr som v. 36 (tur- och retur Stockholm – Gävle kl. 06:22 – 18:33). Med rabattlänken RESLUST18 får man vissa resor för 95 kr jämfört med 150 kr; inte mycket pengar, men kvantitativt mycket billigare. Även mycket rabatt (ICA-rabatt”) på 2550 kr samt 5% för “storhandel“. Lycka verkar vara det lilla man sparar varenda dag.

Första uppgiften, “Hur jag uppfattar “förskolläraryrket?” finslipad.

Då jäklar startar vi, kanske boken i “Filosofi” eller kanske boken i “Förskolelärare“. Någon ordentlig läsning må det inte bli av pga ständig tidsbrist, men det kan vara någonting att i alla fall läsa några kapitel. Jag inväntar resten av böckerna.

CSN = 14 000 kr i månaden, därmed är de ekonomiska problemen lösta,… för tillfället ! Med dessa pengar lär resor betalas av samt att “ligga före med räkningar“,… ty jag inte vill känna “den där” nervösa känslan i magen på länge ! Nu jävlar kör vi,… “Mike Tyson“-stuk !

 

 

 

Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan