Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2019.12.23

Axess-TV fungerar, trots strul med ComHem‘s bredband. Ergo kan jag stirra mig blind på ”Sagan om jultomten Jesus”.

Tack Sami Yaffa för denna tänkvärda länk : http://churchandstate.org.uk/2016/09/how-local-wise-women-who-carried-on-ancient-traditions-were-exterminated-by-christianity/?fbclid=IwAR1UdxLcQIdPbCGPzscsrJO2jjtJxLnTVi4NooCQ77ImyZs-eNcvw2UBg14

Uppesittarkväll till Bingolotto. Säg “hej” till pensionären ! Har dock icke inhandlat lott än, så planerna kan ändras. Alkohol finns tillgängligt här vid Hjortstigen 4d i Borensberg om någon känner sig törstig och sugen på att spela med !

Gissar på att det blir denna känsla imorgon med storfamiljen. Dock måste jag redan hem kl. 22 (kvällens sista buss).

Eftersom tre personer endast har tagit sig mod att lyssna på arrangemanget “Skirta Kalėdoms” från gårdagen. inklusive mitt ex, som jag så ödmjukast önskar en god fortsatt jul …

 

 … får Disneyland-After-Dark stå för årets julhälsningar !

Jacketless in December” är dock en låt som handlar om julens ensamhet och önskan att enbart få försvinna. Jag hoppas att alla mina läsare får spendera julafton med sina älskade !

Musik finns i överflöd – kognitivt (psykiskt) eller via någonting fysiskt.

(sista videon : livsinsikt; om man tillåter sig att köras över hela tiden !)

 

En timmas “rast” medan nyheterna berättar allt det hemska i världen, samtidigt som jag kollar på “den definitiva julfilmen” Die Hard via 6an.

Jag stör mig på ComHem‘s kundservice. Idag skällde jag ut dem då Itux-killen nämnde att det enda jag behövde egentligen göra hos ComHem‘s kundservice var att rätta till min adress, så fick Itux det registrerat automatiskt. Men nej, det ska skickas vidare till andra, som inte fixar det under två hela dagar. Denna kvinna vid kundservice åtgärdade problemet med adressen “Hjortstigen 4b” till “Hjortstigen 4d” på minuten. Så nu kan jag åter se på mina köpta TV-kanaler samt att surfa utan att behöva betala mer pengar än vad jag egentligen skulle ha behövt göra.

Let there be … Bredband ! Bingolotto ikväll.

 Vinst på andra lotten !

 Alkohol i kylskåpet, som dock öppnas imorgon !

 

Ikväll håller jag mig till julmust och julgodis, samt någonting som enligt damerna kallas “mys“.

 

Så här upplever även jag julen !

 

 

Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan