Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2019.12.30

Musik är din egna upplevelse, dina tankar, din visdom. Om Du inte lever “det”, kommer “det” inte ut ur ditt horn.” – Charlie “the Bird” Parker

 
Ungefär i stil med detta … !

Enkel ”modulering” = musikteori : finn liknande ackord. Möjligheterna är oändliga !

  

 
Någon i Borensberg eller i närområdet som fortfarande orkar äta godsaker ?! Tänderna faller snart av, av allt gottande. Endast att höra av sig vid intresse. 0722 297 513 är numret. Planen för nyårsafton är att spela Bingolotto. Bjuder på alkohol och en Bingolott vid intresse om att umgås. Dock; med alkoholen måste jag veta om idag, ty jag åker in till Motala imorgon för att handla.

Har julstjärnor i kylskåpet, godis och julmust,.. och en hel glögg kvar sedan förra veckan. Det är bara att Ni kommer på fika. Bor vid Hjortstigen 4d i Borensberg.

 
 
En i annars tråkig måndag = ska flytta på text i rapporten. Har ju redan författat 3000 ord, så hur annars göra en rapport på högst 25003000 ord om jag redan har skrivit 3000 ord (?) Så att idag blir det att rubricera innehållet under rätt rubrik.
 
Söndag 19/012020 ska rapporten vara inne, dels fyller jag 39 år den söndag, som jag även ämnar fira på tåget till Gävle samt i Gävle. 2020 ska bli ett bra år !
 
Congratulerar Bottenskrap (och lillebror) till demon !
 
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan