Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.02.25

Vissa dagar … förstår man exakt varför man arbetar i Förskolan ! Har nu träffat min handledare för praktik v. 11– (halva) 17. Det bjöds på ett givande möte. Ska göra det bästa av min nuvarande situation då jag åter blir arbetslös fredag 06/032020. Arbetsgivare som läser detta … nu vet Ni när jag åter kan arbeta i april !
En uppgift i Förskollärarprogrammet ska författas innan jag startar praktiken, vilket blir en uppgift inför helgen. Fredag v. 10 tänkte jag sitta med föräldrarna och bara umgås. Det är slutet på en 3 månaders-anställning och starten på ett nytt liv.
I övrigt : tiden vid Institutionen för musik och medier. Inspelad maj 2008 under Logenfesten i Piteå.

  

 … samt lite Sápmi-rock av en klasskamrat från nämnd högskola (i Piteå).

 

/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan