Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.04.27

Måndagen gick ut på att gå på arbetsintervju inom Vården, med start under sommaren. Dock är jag högst intresserad av att börja arbeta direkt.
kl. 11:48 åkte jag förbi Fornåsa, vidare mot Motala. Ett besök hos föräldrar i Ekön. Allting precis som vanligt, med soppa som lunch. Dock önskar jag mig “normalitet” under dessa kaotiska tider.
Pengar … det skulle absolut lösa många saker i mitt liv.
Musik : detta fenomen skulle jag allt vilja undersöka själv !
… och livet rent allmänt :
Lite nämnvärt denna måndagskväll :
En fin kväll bjuds det i Borensberg. Handel utförd vid Bråstorp i Motala. Jag fick återse en gammal arbetskamrat vid Willy:s. Bilder ska sättas in i den externa hårddisken (enklare sagt än gjort), som befriar en del minne från MacÄpplet. Slutligen : lägga ut videos via YouTube på senaste “mästerverket” “Cruelty of Life“.
 
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan