Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.06.29

Vem skulle veta bättre än oss glädjesökare; att träffas i det inre av de shamaniska talen ?
När det förflutna är ett minne är framtiden blott en illusion, och kraften i “nu” slår förvirringen.

Vem skulle veta bättre än oss frihetskämpar, hur att nå djupt in i alla hänförare ?
Där alla känslor som Du aldrig kunde förklara, kommer att rädda dig från den primordiala hjärnan.

Vi som söker tillräckligt länge, gräver djupt nog, håller dig tillräckligt stark, finner diamanter i det grova.

1 år sedan = och ja, singel sedan 11 månader å egen del. Man förstår att saker och ting inte lär hålla då bägges prioriteringar går mot den andres. Ingen ville egentligen kompromissa heller. Det var ändå bra dagar vi hade tillsammans. Kärlek ligger så nära hat, att en dag kan man älska varandra till döds för att dagen efter hata varandra till döds.

Ack denna hyckleri med danskar :
Söndagens serie : otroligt välgjord !
Jag ser fram emot den ryska versionen/tolkningen av dramat som utspelade sig 26/041986,… Ni vet… där CIA var skyldiga till härdsmältan och där 31 Sovjetmedborgare fick sätta livet till för “den stora saken” : https://www.di.se/nyheter/rysk-version-av-chernobyl-med-cia-agent-som-skurk/
 
Måndag över, tisdag på ingång. Idag fick jag spendera dagen med att skruva loss hyllor och bära dem till förrådet. Ungefär det vi diskuterade om under utbildningen vid Högskolan i Gävle : är man född man, får man vara bärhjälp och vaktmästare.
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan