Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.07.22

Bredögd, öppen mun. Ett tomt ansikte, låga moln. En lång promenad upp från helvetet, men jag kom tillbaks i oböjd form. Vad det betyder är att jag mår bra. Så mycket förståelse. Men allt i rummet verkar mörkt eftersom livet inte längre är vad det var.
Det verkliga livet är ett mord. Att vakna upp från en utopi. På det igen – alla ombord på pengatåget. Varje dag som regel : jag är avlägsen, jag är kall. Inte densamma som förut – jag har vikt upp “självmord” i “fyra”. Men den här smutsiga solen som skiner ner; tränger in i mörkret, och ljudet. Allt Du ser är ett smidigt leende på en rädd liten man när tåget kör vilt.

Poesi för själen … !

Fina minnen från sommaren 2019 … även om jag officiellt “firar” ett år som singel. Mycket kan nämnas, men jag tar minnena och uppskattar dessa.
  
 
Onsdagens arbetsdag = gick runt halva dagen utan T-shirt (men jacka på mig !) ty jag blev nedspydd. Det var inte “den där äckliga känslan” utan det var en underbar känsla. Det var länge sedan !
Torsdag samt fredag kvarstår; kl. 0614 respektive kl. 08:3017. Imorgon = Vårdcentral i Linköping; bort med eksem vid magen. Blir trött och irriterad över kliandet.
Dessvärre är det inget alternativ å egen del – ty damerna är en del av mitt liv sedan 12 år tillbaks. Även om en viss dam snaskar på en död råtta mitt i natten, med ben och allt som knäcks, så älskar jag min familj !

En God fortsatt fin onsdagskväll tillägnar jag eder alla ! Ny T-shirt handlat; 200 kr. Samt att ytterligare en T-shirt kvarstår att beställa (nedan).Det förstnämnda är en T-shirt med bandet nederst på inlägget; lillebrors band BottenskrapI övrigt : en helt underbar dag med mycket äventyr. Äventyr vid Trädgårdsföreningen.
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan