Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.07.26

Spruta klart ! Spruta Numero 2 mot TBE om 4 veckor och därefter spruta Numero 3 om 6 månader. Därefter : immunitet resten av livet.
Besök i Motala. Först renskav hos föräldrar samt betalning av åldringars räkningar (SwedBank Ni vet; inte ens jag kan orientera mig ordentligt i deras nya hemsida). Och så besök vid Bråstorp i Motala för att inhandla förnödenheter.
Flera Marvel-filmer, bland annat Captain Mar-vell samt bägge Guardians of the Galaxy såg jag igår, lördag. Det förklarar många saker som hände i Avengers-filmerna. Jag sågade filmerna på grund av recensionerna och folk med åsikter, men personligen skrattade jag mycket och tyckte verkligen om filmerna.
Hemma från Sápmi-land 2 år sedan“; samt souvenierer från Forchheim, Eggolsheim, Bayern i Tyskland.Minnen :En God fortsatt fin söndag tillägnar jag eder alla !
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan