Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2020.09.23

Tänkvärt … ! Den bästa litteraturen :
Tänkvärt 2 : Frukost 6 stycken barn och ensam pedagog, 11 barn dagligen flera dagar i rad själv. Minst antal barn = 7 barn på utflykt. Får hoppas att det examineras fler pedagoger nu. Och att det finns vikarier som täcker upp. När ska man hinna med pedagogiken ?!
Onsdag = examination 1 i kursen “Hållbar Utveckling med inriktning mot Förskolan” (BIG500), 5,0 hp”. Det startade ändå bra med det enda grupparbetet i kursen.Utöver det fick Grupp Grå (Grupp A) ett Godkänt i gruppuppgiften i kursen “Ledarskap och Sociala Relationer” (UKG516), 5,0 hp”.Imorgon torsdag : arbetsdag kl. 0816:30. Det blir bra detta. Och inför nästa vecka ska första inlämningsuppgiften lämnas in tisdag 29/092020 till kursen “Hållbar Utveckling med inriktning mot Förskolan (BIG500), 5,0 hp”. Det blir en del att göra under helgen, förutom städning samt tvättstugan under lördag. En God fortsatt fin onsdag tillägnar jag alla läsare.
Tänkvärt 3 :
 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan