Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

”Relationer är svåra”

Men redan under hösten samma år visade det sig att Patrik och Caisa beslutat sig för att gå skilda vägar. Anledningen till det plötsliga uppbrottet höll paret för sig själva. Sedan dess har Patrik varit singel, åtminstone utåt sett. I en intervju med Expressen berättade han om kärlekslivet senast i vintras.

– Jag har haft tre förhållanden på tjugo år, men googlar man på mig är det första man ser ”Patrik skiljer sig”, ”Patrik separerar”. Som om jag var i nya relationer hela tiden, sa han då.

Innan relationen med Caisa var han gift med tv-profilen Sofia

Rågenklint, 45. Tillsammans har Patrik och Sofia de två sönerna Tim, 15, och Alex, 13. Efter skilsmässan fann han kärleken i golfproffset Marlene Hedblom, 47. De var tillsammans i tre år och planerade att gifta sig innan förlovningen bröts.

Nya kärlekslyckan med Linda

I intervjun med tidningen förklarade Patrik att han trivdes bra som singel med även var öppen för att träffa någon framöver.

– Relationer är svåra. Ju mer jag åldras desto mer bekväm blir jag, men jag vet också mer och mer vad jag vill ha. Det svåra i en kärleksrelation är väl att jämka. Man vill inte vara knähund och inte heller sätta sätta sig på tvären för mycket.

Nu ser det ut som att Patrik Isaksson har funnit kärleken igen. Under torsdagskvällen delade han med sig av en bild på sig och en kvinna vid namn Linda Hedlund. På bilden tittar de kärleksfullt in i varandras ögon, håller hand och skriver: ”Så är det”. Även Linda har lagt upp samma bild med samma bildtext.

I kommentarsfältet strömmar det in gratulationer från både kända och okända namn.

Hänt har utan framgång sökt Linda Hedlund och Patrik Isaksson för en kommentar.

Lämna ett svar

Till startsidan