Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

2021.03.31

I had completely lost my mind but refused to pick it up …”
  • Livet är till för att utforskas ! Synd bara att jag inte köpte mandolinen.
  • Life is meant to be explored ! Too bad I did not buy the mandolin.
 
  • Detta inträffade då för 3 år sedan i Linköping – en av mina sista konserter (Tuppenz).
  • This happened 3 years ago in Linköping – one of my last concerts (Tuppenz).
Tiden tickar snabbt. Och så verkar det ha hänt mycket under dessa år. Är strax klar med en minst sagt tröttsam utbildning (Förskollärarutbildning), samt att allting som har hänt i världen under det senaste året med pandemi och att knappt få resa och att enbart få uppleva konserter via YouTube. Detta skulle jag vilja få möjlighet till,… att träffa the Dreadnoughts och att få umgås med dem. Dock lär de aldrig besöka Linköping och/eller Motala. Bristol och London verkar vara det närmaste stället att behöva resa till.
Time is ticking fast. And so it seems to have happened a lot during these years. Is soon finished with a tiring education to say the least (Preschool teacher education), and that everything that has happened in the world during the past year with pandemic and to barely travel and to only experience concerts via YouTube. I would like to have this opportunity, … to meet the Dreadnoughts and to hang out with them. However, they propably will never visit Linköping and/or MotalaBristol and London seem to be the closest places to travel to.
En God fortsatt fin onsdagskväll tillägnar jag alla läsare som lyssnare.💖  Ytterligare en praktikdag till ända, och så sista praktikdagen för vecka 13 imorgon, Skärtorsdag.
A Great continued nice Wednesday-evening I wish to dedicate to all readers as well as listeners.💖  Another internship day on its end, and tomorrow, Maundy Thursday will be the last internship day for week 13.

 
/ Petri Torvinen

Lämna ett svar

Till startsidan