Det är synd

Vi skulle all kunna

Om vi alla kunde så skulle vi kunna säga vad vi tyckte och kände om mycket. Men i dagens läge är det många som inte vågar det.

När vi säger vad vi tycker och känner finns det många runt oss på både internet och i omkretsar som gör så att vi backar. Och varför har det egentligen blivit så ?!

I år har jag bestämt mig för att våga ta plats för det är mitt enda sätt att utvecklas. Jag ska också våga blogga mer om mina känslor och dessutom stå för mina känslor fullt ut för det är bra för min personliga utveckling. Vi ha hela tiden fått lära oss att stryka människor medhårs för att slippa konflikt. Konflikt är ej katastrof tvärtom gör det så att vi människor växer och det är ju det vi bör göra om vi ska nå framgång och få bättre relationer.

Det är så många starka människor som pekar på oss som vill säga vad vi tycker. Och är man själv så är det inte lätt att stå för det man vill säga.

Idag ställer sig många i en grupp och “håller med” även om man egentligen inte tycker likadant. Allt för att man ska passa in i samhället eller för att man inte vet var man egentligen står.

Vad är det som hänt ?!

Det finns människor ute i landet som vill delge sin mening i livet, tala om vad man gjort, berätta något man varit med om eller bara skriva av sig. Och visst finns det kommentarer som rosar dessa personer, men det finns också kommentar som gör att dom inte länge fortsätter med detta.

Alla har rätt att säga sin mening utan att bli påhoppade ! Vi är alla olika och tycker inte likadant. För hur skulle det se ut ?! Vilken tråkig värld.

Om man inte tycker om en berättelse eller annat på tex sociala medier som man inte tycker om så tycker jag att man ska scrolla vidare och inte bry sig om det. Vill man däremot rosa någon för något så tycker jag att man kan göra det – för det stärker den personen att fortsätta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *