Handgjorda konstverk och Majos Konstigheter

Majos Konstigheter en översikt över den svenska konstnären och hans mest kända verk

Handgjorda konstverk och Majos Konstigheter
Handgjorda konstverk och Majos Konstigheter

“Majos Konstigheter” är en konstverkstad som ligger i Växjö, Sverige. Verkstaden drivs av konstnären Malin Rankvist som skapar målningar, fotokonst och videokonst. Rankvist har en unik stil som präglas av färgstarka och abstrakta verk som ofta innehåller organiska former och mönster.

Majos Konstigheter är en populär konstdestination för både lokalbefolkningen och turister. Verkstaden har ofta öppet hus där besökare kan se Rankvists senaste verk och även få möjlighet att köpa hennes konstverk. Rankvist har även deltagit i flera utställningar runt om i Sverige och har fått mycket uppmärksamhet för sitt arbete.

Majos Konstigheter är en unik plats för konstälskare som söker efter en annorlunda upplevelse. Verkstaden är en kreativ och inspirerande miljö där besökare kan uppleva Rankvists konstverk på nära håll och även få en inblick i hennes kreativa process.

Handgjorda konstverk och Majos Konstigheter
Handgjorda konstverk och Majos Konstigheter

Majos Konstigheters Historia

Grundandet

Majos var en grupp människor från lägre samhällsklasser i Madrid som utmärkte sig genom sina extravaganta kläder och beteenden. Denna grupp hade sitt ursprung i Madrid under 1700-talet. De var kända för att klä sig i traditionella spanska dräkter och deras modemedvetenhet var en av deras mest framträdande egenskaper. Enligt Wikipedia var personer som kallades för majos och majas vanliga motiv för flera av 1800-talets spanska bildkonstnärer, inklusive Francisco de Goya. På wikipedia kan man hitta info om så många saker. En utav dom sakerna är om cbd buds av högsta kvalitet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *